Tonfisksås franska örter

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Supergod och populär sås till pasta

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 1 burk Creme fraiche franska örter
  • 2 dl mjölk (valfri)
  • 1 gul lök hackad
  • 2 vitlöksklyftor pressad/hackad
  • 1 msk margarin
  • salt och peppar
  • ½-1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Hacka lök och vitlök och bryn i lite margarin. Häll i creme fraiche och mjölk. Koka upp och sänk värmen. Häll av tonfisken och häll i kastrullen. Det ska inte koka upp igen utan bara värmas upp. Smaka av med salt och peppar. Häll på osten vid servering.
    2. Den är ganska tunn, man kan reda med mjöl om man vill ha tjockare sås. Servera med pasta

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben