Torskblock med paprika
Serverar:
4 portioner
God, enkel och skapligt snabb mat till kvällsmålet.
Ingredienser
2 röda paprikor
800 g torsk
50 g Norrmejerier Smör
2 dl crème fraiche
1–2 msk tomatpuré
Salt
Peppar
Dill
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°.
Skär paprikan i strimlor och lägg i botten på en ugnsfast form. Klicka över Norrmejerier Smör.
Skär torsken i portionsbitar och fördela över paprikabädden. Stek i ugnen i 15 minuter.
Tag ut och bred på crème fraiche blandat med tomatpuré. Smaka av med salt och peppar.
Stek klart i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är genomkokt.
Klipp över rikligt med dill. Servera med kokt potatis.
Liknande recept
Paprika och rödlöksfräs
4.5
15 min
2
2
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Kyckling med grillad paprika och mozzarella
4.3
4
5
Pastasås med kyckling, paprika och äpple
3.7
4
1
Kycklinggryta paprika/chili
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!