Torskblock med paprika

Serverar: 4 portioner

God, enkel och skapligt snabb mat till kvällsmålet.

Ingredienser

  • 2 röda paprikor
  • 800 g torsk
  • 50 g Norrmejerier Smör
  • 2 dl crème fraiche
  • 1–2 msk tomatpuré
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°.
    2. Skär paprikan i strimlor och lägg i botten på en ugnsfast form. Klicka över Norrmejerier Smör.
    3. Skär torsken i portionsbitar och fördela över paprikabädden. Stek i ugnen i 15 minuter.
    4. Tag ut och bred på crème fraiche blandat med tomatpuré. Smaka av med salt och peppar.
    5. Stek klart i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är genomkokt.
    6. Klipp över rikligt med dill. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben