Tortilla med het kycklingfyllning

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 1 paket tortillas, ca 20 cm i diameter
  • 1/2 grillad kyckling
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 liten gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl salsasås
  • 500 g keso naturell
  • riven ost
  • Instruktioner

    Befria kycklingen från skinn och ben och dela den i mindre bitar. Ansa och skiva svampen. Skala och finhacka löken och fr's den och svamp i lite matfett tills all vätska har kokat in. Blanda samman kycklingköttet med lök och svampen, pressad vitlök, salsasås och keso.Fördela blandningen på 8 tortillas. Rulla ihop och lägg dem med skarven nedåt i eldfast form. Strö över osten och gratinera mitt i ugnen ca 8-10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben