Tortillachipstallrik med tonfisk

Serverar: 4 portioner

Tortillachipstallrik med tonfisk

Ingredienser

  • 1 påse Old el paso nacho chips/tortilla chips
  • 1 påse Old el paso mix for cheddar dip
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 gul eller röd lök, hackad
  • 1 bit purjolök, strimlad
  • 1 röd paprika, tärnad
  • 1 grön paprika, tärnad
  • 2 burkar tonfisk i vatten, väl avrunnen
  • 1 tsk citronpeppar
  • Oliver
  • 2 dl riven ost, typ cheddar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Lägg ut chips på 4 tallrikar. Vispa ner mix for cheddar dip i mjölken. Koka upp under omrörning. Blanda Cheddar Dip och creme fraiche. Tillsätt lök, paprika och smula ner tonfisken. Rör om. Smaksätt med citronpeppar.
    3. Bred ut fyllningen över chipsen. Garnera med oliver. Strö över ost. Värm varje tallrik i ugn, ca 5 min, tills osten smält.
    4. Toppa med Old el paso picante salsa dip medium eller thick'n chunky original salsa.
    5. Värm tallrikarna i mikrovågsugn på högsta effekt (850W) i ca 1 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben