Tortillarulle med rökt kalkon och spenat

Serverar: 2 portioner

280 kalorier per portion Tortillarullen kan också skäras i skivor och serveras som en förrätt.

Ingredienser

  • 100 g färsk spenat
  • 100 g skivat rökt kalkonkött
  • 2 medelstora tortillas
  • Rödlöksröra
  • 2 tsk olja
  • 2 rödlökar
  • 1 dl rödvin
  • 3 timjankvistar
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skölj och låt spenaten rinna av. Skiva rödlökarna tunt, hacka timjankvistarna.
    2. Värm en stekpanna med olja. Fräs löken tills den mjuknat, ca 5 minuter. Tillsätt vin, timjan, salt och peppar och koka upp. Sjud sakta i 10 minuter tills det mesta av vinet kokat in och löken är mjuk.
    3. Fördela spenaten och köttet på tortillorna, lägg 2 tsk lökröra på varje och rulla ihop.
    4. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben