Tortillasnittar med chevre och pepparotssmak.

Tid: 20 minuter

Lätt att göra och passar bra som buffémat.

Ingredienser

  • 16 tortillas (mjuka bröd)
  • 1 chevreost (cirka 250-300 g)
  • 250 g Philadelphia pepparrotssmak
  • Instruktioner

    1. Börja med att skiva tunna ostskivor. Tag två stycken runda tortillabröd och bred ett lager med Philadelphiaost på ena sidan av båda bröden. Alltså, varje bröd har en sida med philadelphiaost.
    2. Lägg ut ostskivor på ena brödet så att det täcks i ett jämnt lager. Lägg inte för långt ut i kanterna för då rinner osten ut. Lägg på andra brödet på osten och tryck till och jämna till kanter. Gör likadant med resten av bröden.
    3. Lägg ut på en plåt med bakplåtspapper och sätt in i mitten av ugnen på 200 grader tills du ser att chevreosten har smällt.
    4. Tag ut och låt svalna av. Tag sedan en kniv eller pizza-slicer och skär till tårtbitar och servera kalla som plockmat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben