Tortillasnittar med soltorkade tomater och pesto

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Gott till buffén eller till fredagsmyset. Om man äter det som ett eget mål tar det ganska lång tid att göra till fler än 2 personer. Förutom skinka passar det också bra att lägga till skivad rödlök och skivade oliver.

Ingredienser

  • 8 små tortillas
  • 4 msk pesto
  • 50 g philadelphiaost
  • 1 kruka ruccolasallad
  • 100 g marinerade soltorkade tomater
  • 5 färska champinjoner
  • 50 g riven ost eller ostskivor
  • Ev. skinka
  • Instruktioner

    1. Bred pesto på hälften av tortillorna och philadelphiaost på resten. Lägg på ett lager med ruccolasallad på philadelphiaosten.
    2. Skiva tomater och champinjoner fint och fördela över ruccolan. Skär ev. skinka i mindre bitar och sprid ut. Lägg på ost och lägg till slut på pestotortillorna med peston nedåt.
    3. Stek på båda sidorna utan fett i en teflonpanna på medelvärme. Klipp till sex tårtbitar och servera med lite ruccolasallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben