Toscansk köttfärsröra

Serverar: 4 portioner

Gott och nyttigt

Ingredienser

  • 400 g mager nötfärs
  • 100 g finhackad gul lök
  • 2 st klyftor vitlök
  • 1 msk margarin, gärna flytande
  • 1 st burk avrunna örtmarinerade kronärts-kockor
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl mellanmjölk
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • Tabasco (ganska mycket)
  • 240 gram pasta, ev glutenfri
  • SALLAD
  • 50 g ruccolasallad
  • 200 g tomat
  • 1 st paprika i bitar
  • Instruktioner

    Stek köttfärs, gul lök och vitlök i en stekpanna. Rör ner de avrunna kronärtskockorna. Strö på vetemjölet. Rör så allt blandas. Späd med mjölken och låt köttfärsröran koka i 5 minuter.Smaka av med persilja, salt, peppar och ganska mycket tabasco. Servera med kokt pasta och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben