Ett väldigt gott recept som jag tiggde till mig på dagis när jag var liten :)
Sätt ugnen på 200°C. Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner mjöl, bakpulver, vaniljsocker, grädde/mjölk och smält margarin. Häll i långpanna. Grädda på nedersta falsen tills den fått svag färg. Sjud toscakrämen (bubbla lite, ej koka). Bred på krämen och grädda färdigt. Man ser när den är klar!
Vore trevligt med några ungefärliga tider kakan ska vara i ugnen. Den ser väldigt god ut =)
Den var god. Men nästa gång kommer jag ta mindre sirap för vi tyckte det var för mycket sirapssmak på toscakrämen. Angående tider i ugnen så håller jag med om att det märks när det är klart. Först ska den ju vara inne så den bara får lite färg sen brer man ut krämen öoch när den ser ut som det brukar göra på en toscakaka så är den klar :) hoppas detta svar hjälpte :S