Trädgårdssallad a´la Eva

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Mycket gott tillbehör....

Ingredienser

  • 1 kruka ekbladssallad (eller annan sallad)
  • 1 kruka grönsallad
  • 1 påse mangoldskott
  • 4 kiwifrukter, skalade och skivade
  • 20 körsbärstomater, halverade
  • 400 g chèvre (200g räcker)
  • 50 g pinjenötter
  • Dressing
  • 1 msk pressad lime + rivet skal av 1 lime
  • ½ dl olivolja
  • 2 msk vatten
  • ½ tsk salt
  • Nymalen peppar
  • Färsk timjan
  • Instruktioner

    1. Rör ihop dressingen och smaka av med salt och peppar.
    2. Fördela salladen på 4 tallrikar. Lägg på kiwi och tomater.
    3. Kantskär osten och dela den i mindre bitar. Fördela osten på tallrikarna och droppa limedressingen över.
    4. Rosta pinjenötterna i stekpanna och strö dem över.
    5. Servera med ett gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben