Tranbärsgriljering till julskinka
Serverar:
1 portioner
En väldigt god griljering som passar underbart ihop med julskinkan.
Ingredienser
1 dl torkade tranbär
1 äggula
1 dl skånsk senap
1 msk koncentrerad tranbärsjuice
3 kg kokt eller ugnsbakad julskinka
1 msk majsstärkelse
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Hacka tranbären. Blanda äggulan med senap och tranbärsjuicen. Vänd ner hälften av tranbären.
Torka av skinkan med hushållspapper. Pudra majsstärkelsen på fettet och bred sedan på tranbärssmeten. Toppa med resten av tranbären.
Griljera i nedre delen av ugnen 10-15 minuter, så att griljeringen får fin färg. Ta ut och låt svalna.
Liknande recept
Julskinka kokt
4
3 h 30 min
1
Kassler eller Julskinka med päron och cider
4-5
Julskinka med asiatisk touch
15 min
Grillad julskinka
3 h
6
Julskinka.
4.9
5
Julburgare med rödkål och julskinka
30 min
4
Gordon Ramsays glaze till julskinka
1 h
1
Krämiga kroketter med julskinka
30
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!