Julburgare med rödkål och julskinka
Här kommer ett ypperligt recept på en ”julifierad” hamburgare. Med grov senap, krämig julost, rödkål och inte minst ett par tjocka skivor Scan Rapsgris julskinka kan vi lova att till och med tomten kommer till mathimlen.
Ingredienser
Till stekning
2 msk rapsolja
4 biffar/burgare av grovmalen högrevsfärs
1 msk mortlad kryddpeppar
Tillbehör
4 st hamburgerbröd
4 st tjocka skivor Scan Rapsgris julskinka
4 skivor julost
4 msk rödkål på burk
4 salladsblad
grov skånsk senap
Instruktioner
- 1. Strö på mortlad kryddpeppar på burgarna och stek dem i rapsolja
- 2. Lägg på julosten på burgarna i stekpannan så att osten smälter lite
- 2. Servera julburgarna i hamburgerbröd och toppa med Scan Rapsgris julskinka, grov skånsk senap, rödkål och salladsblad.
- 3. Njut!
Liknande recept
Kommentarer (0)