Julburgare med rödkål och julskinka

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Här kommer ett ypperligt recept på en ”julifierad” hamburgare. Med grov senap, krämig julost, rödkål och inte minst ett par tjocka skivor Scan Rapsgris julskinka kan vi lova att till och med tomten kommer till mathimlen.

Ingredienser

  • Till stekning
  • 2 msk rapsolja
  • 4 biffar/burgare av grovmalen högrevsfärs
  • 1 msk mortlad kryddpeppar
  • Tillbehör
  • 4 st hamburgerbröd
  • 4 st tjocka skivor Scan Rapsgris julskinka
  • 4 skivor julost
  • 4 msk rödkål på burk
  • 4 salladsblad
  • grov skånsk senap
  • Instruktioner

    1. 1. Strö på mortlad kryddpeppar på burgarna och stek dem i rapsolja
    2. 2. Lägg på julosten på burgarna i stekpannan så att osten smälter lite
    3. 2. Servera julburgarna i hamburgerbröd och toppa med Scan Rapsgris julskinka, grov skånsk senap, rödkål och salladsblad.
    4. 3. Njut!

    Liknande recept

    4
    3 h 30 min
    1
    5
    1 h 10 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben