Tropisk dessertcup

Serverar: 4 portioner

En fräsch och vacker dessert som går snabbt att göra.

Ingredienser

  • 200 g färskost, t ex Philadelphia
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ dl aprikosmarmelad
  • 3 passionsfrukter
  • 225 g frusen tärnad mango
  • Kärnor från ½ granatäpple
  • 1 dl rostade kokoschips eller flingor
  • Instruktioner

    1. Vispa färskost, vispgrädde och vaniljsocker fluffigt. Värm marmeladen lätt i mikro eller i kastrull så den smälter ut. Vänd ihop marmeladen med passionsfruktskärnorna.
    2. Varva mango, vaniljgrädde, passionsfrukt och granatäpple i 4 glas. Toppa med rostad kokos och servera direkt!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben