Tropiska fjärilar

Serverar: 4 portioner

Gott till ris, klyftpotatis, potatisgratäng och sallad. Tid: ca 25 min

Ingredienser

  • ca 800 g färdigskuren fjärilskotlett eller långhare som man skär till fjärilskotletter
  • 6-7 dl tropisk nektar, eller liknande "färdigblandad" nektar
  • margarin till stekning
  • mjöl till redning
  • salt
  • peppar
  • örtkryddor
  • soja (om man vill ha det lite mörkare och lite mer smak)
  • Instruktioner

    Krydda: ha i örterna och salta lite, och bryn sedan fjärilarna i margarinet tills dom får lite färg i en hög stekpanna. Häll i det mesta av juicen (spar lite till redningen) och låt det puttra och gå ihop lite. Blanda redningen, ta upp fjärilarna ur stekpannan. Vispa i lite av redningen i pannan och låt det tjockna lite ha i mer om det behövs,ha i lite soja. Smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben