Turkiska fetaostknyten

Serverar: 24 portioner

Goda små snacks att servera till drinken eller till en god soppa.

Ingredienser

  • ¼ paket fryst filodeg à 270 g
  • Ca 1 liter olja till pensling och fritering
  • Fyllning
  • Ca 1½ dl hackad persilja (1 knippe)
  • 200 g fetaost
  • 1-2 krm peppar
  • Instruktioner

    1. Skär filodegen i rektanglar, ca 8x12 cm.
    2. Mosa samman persilja och fetaost. Tillsätt peppar efter smak.
    3. Pensla ett filodegsark med olja och lägg ½ msk fyllning på. Vik ihop till ett knyte.
    4. Hetta upp oljan i en vid hög panna. Fritera dem någon minut tills de fått fin färg (oljan kan återanvändas till fritering).

    Liknande recept

    4.8
    1 h 30 min
    32
    12

    Kommentarer (1)

    bianca_ 6 maj 2010

    Kan man frysa in knytena?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben