Ugnsbakad canneloni med köttfärs- och ostfyllning

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En underbar maträtt som jag ofta lagar. Ät rätten gärna med en fräsch sallad.

Ingredienser

  • 12 cannelonirör
  • 600 g blandfärs
  • 1 krm salt
  • 1 paket getost, ca 75-100 g
  • 2 dl svarta oliver
  • 100 g riven ost
  • 2 dl bechamelsås
  • 2 dl tomatsås
  • Instruktioner

    1. Fräs blandfärsen i en stekpanna. Skär oliver och getost i mindre bitar. När blandfärsen har fått någorlunda färg, salta.
    2. Blanda köttfärsen med oliverna och getosten och stoppa in det i canneloni-rören. Lägg alla rör i en ugnsfast form och häll tomatsås över, och sedan bechamelsås. Strö över den rivna osten.
    3. Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 25-30 minuter.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben