Ugnsbakad fläskkotlett
Serverar:
4 portioner
Tid:
2 timmar
Lätt och gott
Ingredienser
8 benfria fläskkotletter
5 dl crème fraiche
5 dl grädde
1 dl soja
1 msk sambal oelek
1 nypa socker
3 msk senap
2 lökar delade i 16 klyftor
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 C och lägg de råa kotletterna i en ugnsform.
Rör ihop crème fraiche, grädde, soja, sambal oelek, senap, socker och salt. (Mer sambal. soja o. senap ger starkare smak).
Häll blandningen över de råa kotletterna och grädda i ca. 2 timmar i ugn. Serveras med potatis och sallad.
Liknande recept
Fläskkotletter i dragonsenapssås med ugnsbakade potatisar.
4
2
3
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Ugnsbakade kycklinglår med ingefärsyoghurt
5
1 h 30 min
4
1
Ugnsbakad laxfilé
4.6
40 min
4
100
Ugnsbakad torskfilé med ruccola och pinjenötter
4
4
1
Ugnsbakad sill med sötpotatismos
30 min
4
Ugnsbakad öring/röding
4.4
1 h 20 min
4
8
Ugnsbakad fänkål
50 min
4
Ugnsbakad kryddig falukorv
4.7
1 h
4-6
18
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!