Ugnsbakad kycklingfilé med vitlök och dijonsenapsås

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

En festlig kycklingrätt

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 2 dl creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1-2 tsk dijonsenap
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn filéerna krydda med salt och peppar. Lägg dom i en ugnsfast form. Häll grädden och creme fraichen i en kastrull och koka upp. Tillsätt pressad vitlök, dijonsenap, salt och peppar. Häll såsen över kycklingen och strö sist över den rivna osten.
    2. 200 grader i ca 30-40 minuter
    3. Serveras med jasminris och en god blandsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben