Ugnsbakad laxfilé

Serverar: 4 portioner

Fräscht och gott

Ingredienser

  • Röra
  • 2 ägg, hårdkokta och hackade
  • 1/2 rödlök, finhackad
  • 1 avokado i små bitar
  • 1 burk regnbågsrom 50 g
  • 1 dl majonäs
  • Salt
  • Peppar
  • Ca 600 g laxfilé
  • 1 msk matolja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Rör ihop alla ingredienserna till röran i en skål och ställ den kallt.
    2. Lägg fisken eventuellt delad i portionsbitar med skinnsidan ner i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Stek i mitten av ugnen ca 10 minuter i 225 grader.
    3. Servera laxen med kokt potatis, den goda röran, citronklyftor och dill. Extra festligt att toppa med några räkor och en klick regnbågsrom. Smaklig måltid.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    4
    100

    Kommentarer (1)

    EKC6150 23 februari 2012

    Ett bra recept väldigt enkelt men ändå jättegott med röran som tillbehör till den ugnsbakade laxen. Tack för receptet Mvh Jocke

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben