Ugnsfisk med grönsaker

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • ca 400 g torskfilé
  • 1 st purjolök
  • 1 st röd paprika
  • 2-3 st tomater
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 knippa persilja
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    Strimla purjon, hacka persiljan, skär paprika och tomater i tärningar. Lägg fiskfiléerna i botten av en vid ugnsform/-panna med lock. Täck med grönsakerna och persiljan, pressa över vitlöksklyftan, häll över olivolja, salta och peppra. Täck med locket och sätt in i 225 graders ugn, ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben