Ännu ett gott fiskrecept som går hem hos stora som små !!!
Ingredienser
6-8 potatis
400 g sej
1 dl skagenost ( t. ex. Kavli)
2 dl grädde
1 dl crème fraiche
Färsk dill
Flingsalt
Citronpeppar
Riven ost
Instruktioner
Skala och koka potatisen
Ställ ugnen på 225 grader
Lägg fisken i en smord ugnsform.
Blanda grädden med mjukost, crème fraiche, salt,citronpeppar och finhackad dill.
Häll det sedan över fisken och strö över riven ost.
Låt stå i ugnen 25-30 minuter.
Kolla fisken så att den är färdig.
Pressa sedan den färdigkokta potatisen. Lägg en klick smör och nyklippt dill på toppen.
Det här var riktigt gott. Tack för ett bra, lättarbetat recept../ Inger
dapi13 oktober 2011
Detta var verkligen supergott och enormt lättlagat. Snabbt och enkelt när man kommer hem från jobbet! Tack så hemskt mycket för ett superbra recept! :-D
Det här var riktigt gott. Tack för ett bra, lättarbetat recept../ Inger
Detta var verkligen supergott och enormt lättlagat. Snabbt och enkelt när man kommer hem från jobbet! Tack så hemskt mycket för ett superbra recept! :-D