Ugnspannkaka med broccoli och ädelost
Serverar:
4 portioner
En variation på ugnspannakakan, 400 kcal/portion
Ingredienser
2,5 dl vetemjöl
6 dl mellanmjölk
0,5 tsk salt
3 ägg
500 g broccoli
100 g ädelost
200 g sockerärtor
Instruktioner
Vispa ut mjölet i hälften av mjölken. Tillsätt salt, resten av mjölken och ägg.
Dela broccolin i buketter och lägg dem i en smord ugnsfast form. Smula över ädelosten. Häll på äggsmeten.
Grädda i 225 grader i 25 minuter.
Servera med kokta sockerärtor till.
Liknande recept
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Pasta med rostad broccoli, ädelost och valnötter
3
15 min
1
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Ugnspannkaka med bacon
5
40 min
4
2
Kasslergratäng med blomkål och broccoli
4.5
30 min
4
10
Broccoli gratäng
4.3
2 h
4-6
1
Heta chilibiffar med quinoa och broccoli
4.5
2
2
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Köttfärspaj med broccoli
2 h
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!