Ugnsstekt falukorv

Serverar: 4 portioner

Vad vore husmanskost utan falukorv?

Ingredienser

  • 600 g falukorv
  • 3 hackade tomater
  • 1 hackad gul lök
  • 1-2 msk senap
  • 3 msk bostongurka
  • Riven ost
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Skär en djup skåra längs korven. Bred senap där i. Fyll med tomater, lök och gurka, sist riven ost. Slå på grädden.
    2. Gratinera i 200 grader i ca: 25-30 minuter. Servera med hemlagat potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Mikkos40 12 augusti 2008

    En klassiker,men god och enkel

    Algot 29 januari 2009

    Mycket god vardagsrätt! Omtyckt av både gammal och ung! Går bra att förbereda!

    monicadanell 20 oktober 2009

    Super gott kommer att göra om den flera gånger tack för ett gott recept 5 poäng är den värd om inte mera kram

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben