Ugnsstekt röding med kantareller

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god höstmiddag.

Ingredienser

  • 600 g rödingsfiléer utan skinn
  • Smör till smörjning ock stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 bit purjolök
  • 250 g färska kantareller
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 gr. Lägg fiskfiléerna i en smord ugnsfast form. Salt, peppra och strö ströbröd över. Stek filéerna i ugnen ca 20-30 min. Skiva purjolöken. Stek kantarellerna tills all vätskan försvunnit. Lägg därefter i smör och stek ytterligare något, salta och peppra. Lägg i purjolöksskivorna och låt dem steka med mot slutet.
    2. Servering: Servera filéerna med kantarellfräset och kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben