Ullas Janssons frestelse

Serverar: 4-6 portioner

Blir alltid lika god.

Ingredienser

  • 10 potatis
  • 1 gul lök
  • 1 liten burk anjovisfileer + spadet
  • 3 dl vispgrädde
  • margarin
  • skorpmjöl
  • Instruktioner

    1. Skala och strimla potatisen. 2. Hacka löken. 3. Varva potatis och lök i en smord form. 4. Dela anjovisbitarna och lägg den över potatisen. Häll även spadet över. 5. Häll grädden ovanpå. 6. Små klickar med margarin kan läggas över. 7. Häll ev. lite skorpmjöl över. 200 grader i ugnen i ca 30 mnuter. Mot slutet häller man på ytterliggar lite mjölk eller grädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ola23 3 december 2009

    Mycket god!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben