Serverar: 6 portioner
En underbar god kycklingpaj.
Blanda, gärna i mixer, vetemjöl, margarin och keso. Ställ kallt en stund. Tryck ut degen i en stor ugnssäker form. Förgrädda ca 12 min 200 grader. Koka ihop smör, mjöl, grädde, buljongtärning och chilisås till fyllningen. Blanda med urbenad kyckling skuren i mindre bitar, svamp, skivad lök, tärnad paprika, skivad banan och jordnötter. Salta och peppra. Häll fyllningen i den förgräddade formen. Strö över osten. Grädda i 25 min 200 grader. Servera med sallad.
Fick byta ut lite på ingredienserna till fyllningen, det blev succe!!!!!!!!! även min son tyckte det var gott, Han är väldigt kräsen när det gäller mat:) Tummen upp!!!!! Ha en trevlig helg!!!!!!! Åse
Jättegott! Jag bytte ut kycklingen mot vegetarisk kyckling. Det blev en riktig hit!
oj vad glad jag blev när jag hittade det här receptet igen,jag har haft det men det har försvunnit ,såg det första gången i en veckotidning som en nyårsrätt,pajen ÄR SÅÅÅ GOOD
Jättegod! Fast jag gjorde vanlig pajdej och hoppade över jordnötterna...