Underbar polkafudge

Serverar: 50 portioner

Julgodis som är smältande gott och som är väldigt enkelt att göra. En succé på de flesta gottebord!

Ingredienser

  • 300 g mörk choklad
  • 200 g ljus choklad
  • 1 burk sötad kondenserad mjölk, ca 395 gram
  • 150 g fint krossade polkagrisar
  • Instruktioner

    1. Klä en form, ca 20x20 cm i diameter, med bakplåtspapper eller olja den lätt.
    2. Häll den kondenserade mjölken i en skål. Finhacka chokladen och lägg i samma skål.
    3. Ställ skålen över en kastrull med kokande vatten och låt smälta samman till en jämn smet.
    4. Ta från värmen och rör ned polkagriskrosset. Häll upp i formen och låt stå i rumstemperatur tills det kallnat. Ställ i kylen ett par timmar och skär sedan i rutor.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    60-70
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben