Ungersk korv
Serverar:
2 portioner
Inte provat än
Ingredienser
200 g mager korv
½ röd paprika
½ dl kesella mager
1 dl mjölk 3%
2 ägg
1 msk senap
½ msk pepparrot
1 msk finklippt dill
Salt
Peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär korven i strimlor. Lägg dem i en smord form (ugnssäker form)
Skär paprikan i tärningar
Vispa ihop kesella, mjölk, ägg, senap, pepparrot, dill, salt, peppar och paprikan.
Häll blandningen över korven.
Ställ mitt i ugnen och grädda i ca: 25 minuter. Lägg över folie mot slutet om ytan börjar bli för mörk.
Garnera med dillkvistar och servera med kokt potatis.
Liknande recept
Korv Stroganoff
4.7
3
15
Korv Stroganoffgratäng
4.5
45 min
4
19
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Pepparotsmos och korv
20 min
4
Fylld tjock korv
5
20 min
4
1
Ungersk Coca-Cola-gulash
8
Korv med grönsakstäcke
5
5 min
4
1
Korv på höjden
20 min
4
Korv Stroganoff
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!