Ungersk korv

Serverar: 2 portioner

Inte provat än

Ingredienser

  • 200 g mager korv
  • ½ röd paprika
  • ½ dl kesella mager
  • 1 dl mjölk 3%
  • 2 ägg
  • 1 msk senap
  • ½ msk pepparrot
  • 1 msk finklippt dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Skär korven i strimlor. Lägg dem i en smord form (ugnssäker form)
    3. Skär paprikan i tärningar
    4. Vispa ihop kesella, mjölk, ägg, senap, pepparrot, dill, salt, peppar och paprikan.
    5. Häll blandningen över korven.
    6. Ställ mitt i ugnen och grädda i ca: 25 minuter. Lägg över folie mot slutet om ytan börjar bli för mörk.
    7. Garnera med dillkvistar och servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben