Ungersk korv

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Trött på stekt falukorv? Här är en annorlunda men lätt korvrätt som är suuupergod

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 röd paprika
  • 1 dl Kesella
  • 2 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 2 msk senap
  • 1 msk pepparrot på burk
  • 1 msk finklippt dill
  • Salt efter smak
  • Peppar efter tycke
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Skär korven i strimlor. Lägg den i en smord ugnssäker form. Skölj och skär paprikan i tärningar och häll över korven. Vispa ihop Kesella, mjölk, ägg, senap, pepparrot, dill o salt o peppar. Häll blandningen över korven o paprikan. Ställ mitt i ugnen och grädda i ca 25 minuter. Lägg över folie mot slutet om ytan börjar bli för mörk. Servera med kokt potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben