Ungsbakad lax med dillsås

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt

Ingredienser

  • 2 laxfiléer
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 fiskbuljong
  • Dill
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Potatis och sallad
  • Instruktioner

    1. Skala och sätt potatisen på kokning
    2. Smöra en ungsform
    3. Salta och peppra laxen och lägg den i formen
    4. Strö över dill och smulad buljongtärning
    5. Häll sedan på matlagningsgrädden och strö lite extra salt & peppar över
    6. Servera med en grön sallad eller andra grönsaker
    7. Man får ta ut och kolla när laxen är klar (är beroenden på hur tjock eller tunn den är) men jag brukar ha den i ugnen ca, 20minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    lena2323 15 november 2008

    Väldigt gott och gud så enkelt!! Tog inte många minuter! Tack för ett gott recept! =)

    jaaniis 30 mars 2009

    Enkelt och gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben