Vaniljgömmor med hallonsylt

Serverar: 40-50 portioner

Av alla recept på olika vaniljgömmor som finns så är det här det i särklass bästa !! Tillhör alltid en av mina julkakor, men passar även annan tid.

Ingredienser

  • 300 g Bregott, extra saltat
  • 1½ dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2½ dl snabbmarsanpulver
  • 1 tsk bakpulver
  • Hallonsylt
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser.
    2. Gör små bollar av degen och lägg i små pappersformar. Gör en fördjupning i mitten av varje, med hjälp av ett mjölat runt träskaft från en trägaffel.
    3. Lägg en klick hallonsylt i varje fördjupning.
    4. Grädda i 150* 15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben