Varm ägg och beasåsmacka

Serverar: 4 portioner

Gott !

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 pulverpåse bèarnaisesås
  • Vatten till såsen
  • Margarin till såsen
  • 4 skivor franskbröd
  • 4 skivor ost
  • Instruktioner

    1. Koka äggen, skala och dela dem till halvor.
    2. Koka såsen enligt anvisningen på påsen.
    3. Lägg två halvor ägg på varje bröd.
    4. Bred på ca 2 msk sås på äggen.
    5. Lägg till sist på en skiva ost .
    6. Gratinera i 200 grader i ugn tills osten smällt och allt blir varmt.
    7. Gott med grönsaker till.
    8. Smaklig måltid.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben