Varm ägg och beasåsmacka
Serverar:
4 portioner
Gott !
Ingredienser
4 ägg
1 pulverpåse bèarnaisesås
Vatten till såsen
Margarin till såsen
4 skivor franskbröd
4 skivor ost
Instruktioner
Koka äggen, skala och dela dem till halvor.
Koka såsen enligt anvisningen på påsen.
Lägg två halvor ägg på varje bröd.
Bred på ca 2 msk sås på äggen.
Lägg till sist på en skiva ost .
Gratinera i 200 grader i ugn tills osten smällt och allt blir varmt.
Gott med grönsaker till.
Smaklig måltid.
Liknande recept
Stekta ägg med granatäpplekärnor och varm sallad
20 min
1
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Frozen Chessecake med varm hallonsås
5
8 h
16
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!