Stekta ägg med granatäpplekärnor och varm sallad

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

Frukostvariation då jag är mån om min vikt.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 0,5 granatäpple
  • 1 tomat
  • 0,5 paprika, helst gul eller grön för färgens skull
  • 1 näve Grön bladsallad, gärna ruccola eller blandad
  • 0,5 Lök, gärna rödlök eller purjolök
  • 1 msk smör, eller olja
  • Salt och svartpeppar
  • Instruktioner

    Skölj salladen och slunga den så den blir tämligen torr. Pilla ut granatäpplekärnorna och lägg i en skål Skär lök, tomater och paprikan i bitar. Håll dom separerade på skärbrädan. Stek äggen och lägg upp på en tallrik Stek sedan - i nämnd ordning - lök, paprika, tomater och vänd till sist i salladen så den också mjuknar. Lägg upp salladen på tallriken med äggen, strö över granatäpplekärnor, servera och njut!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben