Serverar: 4 portioner
Denna rätt görs väldigt enkelt om du redan har något i ugnen. Släng bredvid en köttfärslimpa de sista 25 minutrarna. Låt gå i en form bredvid kycklingfiléer, eller bakade rotfrukter, eller en fiskgratäng. Eller ät den som den är med ett gott bröd och kallskuret typ rostbiff och kalkon. Tzatziki till förstås
Häll av spadet från bönorna och skölj ordentligt. Hacka basilikan och lägg i en skål. Tillsätt bönor, tomater, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar och blanda om. Häll allt i en form och ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Bönsallad med fetaost
En fin bönsalladen som serveras varm med fetaost som smälter lite g...
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Åt salladen som den var med bulgur eftersom bönor innehåller tillräckligt med protein. Mycket gott!