Varm bönsallad med chorizo

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Ingredienser

  • 4 chorizokorvar
  • 4 skivor bacon
  • 1 burk vita bönor, 400 g
  • 1 burk kidnyebönor, 400 g
  • 1 fänkålsstånd
  • 2 msk olivolja
  • 200 g körsbärstomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk persilja
  • Instruktioner

    Linda baconskivor runt korven. Stek den i en grillpanna. Skölj av bönorna väl och låt rinna av. Strimla fänkålen fint och fräs i olja utan att den får färg. Halvera tomaterna och lägg ner i stekpannan tillsammans med bönorna. Häll på balsamvinäger och låt puttra någon min. Smaka av med salt och peppar och rör ner persilja.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben