Varm camenbert med svamp

Serverar: 8 portioner

Ost och svamp är en härlig kombination och det här är en trevlig buffèrätt. Gör i ordning svampröran dagen före bjudningen och låt den sen följa med osten in i ugnen.

Ingredienser

  • 3 dl färska champinjoner eller kantareller
  • 2 msk smör
  • 1 päron
  • ½ kruka basilika
  • 25 g valnötter
  • 500 g camenbert
  • Instruktioner

    1. Ugnsvärme 200 grader
    2. Borsta svampen och stek i smöret. Tillsätt päronet skuret i klyftor mot slutet. Hacka basilikan och krossa valnötterna. Blanda med svampen.
    3. Ställ osten på bakpappersklädd plåt i ugnen ca 10 minuter så att den smälter lite lätt inuti. Toppa med svampröran.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben