Varm kasslersmörgås med majs och chilisås

Serverar: 4 portioner

Lite annorlunda varm macka

Ingredienser

  • 200 g kassler, i små tärningar
  • 4 salladslökar, strimlade
  • 2 dl majs
  • 2 dl kesella
  • 4 msk sweet chili-sås
  • Salt
  • 16 skivor vitt formbröd
  • Tillbehör
  • Bandad sallad
  • Instruktioner

    1. Blanda kassler, lök och majs.
    2. Blanda kesella och chilisås. Smaka av med salt. Blanda allt och fördela över hälften av bröden. Täck med resten av skivorna.
    3. Grilla i smörgåsgrill eller i våffeljärnet. Halvera gärna skivorna före serveringen. Servera med sallad.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben