Varm kasslersmörgås med majs och chilisås
Serverar:
4 portioner
Lite annorlunda varm macka
Ingredienser
200 g kassler, i små tärningar
4 salladslökar, strimlade
2 dl majs
2 dl kesella
4 msk sweet chili-sås
Salt
16 skivor vitt formbröd
Tillbehör
Bandad sallad
Instruktioner
Blanda kassler, lök och majs.
Blanda kesella och chilisås. Smaka av med salt. Blanda allt och fördela över hälften av bröden. Täck med resten av skivorna.
Grilla i smörgåsgrill eller i våffeljärnet. Halvera gärna skivorna före serveringen. Servera med sallad.
Liknande recept
Varm kasslersmörgås med majs och chilisås
4
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!