Varm kasslersmörgås med majs och chilisås

Serverar: 4 portioner

Varm kasslersmörgås med majs och chilisås

Ingredienser

  • 200 g kassler, i små tärningar
  • 4 salladslökar, strimlade
  • 2 dl majs
  • 2 dl kesella
  • 4 msk sweet chili-sås
  • Salt
  • 16 skivor vitt formbröd
  • Tillbehör
  • En blandad sallad
  • Instruktioner

    1. Blanda kassler, lök och majs. Bland kesella och chilisås. Smaka av med salt. Blanda allt och fördela över hälften av bröden. Täck med resten av skivorna.
    2. Grilla i smörgåsgrill eller i våffeljärnet. Halvera gärna skivorna före serveringen. Servera med salladen.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben