Varm svampsmörgås med bacon

Serverar: 4 portioner

Till den här lättlagade svampsmörgåsen med bacon är det bara att blanda ingredienserna och fördela på brödskivorna. Det tar inte lång stund.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt formbröd
  • Smör eller margarin
  • 1 burk skivade champinjoner , ca 180 g
  • 4 skivor bacon eller lättrökt skinka
  • 1 äggula
  • 3 msk grädde
  • 2 tomater
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Smöra brödskivorna och lägg dem på folieklätt grillgaller.
    2. Blanda innehållet i svampburken med grovskuren bacon, äggula och grädde och fördela blandningen på brödskivorna. Lägg en tomatskiva överst.
    3. Strö riven ost över och gratinera i ugnen, 250 grader ca 5-10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben