Varm tacotårta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Tacokryddad köttfärs med färskost. Gott och enkelt fredagsfestligt!

Ingredienser

  • 600 g nötfärs
  • 1 påse tacokryddor
  • 1 dl vatten
  • 125 g krämig dessertost (philadelphia eller cantadou)
  • 4 stora mjuka tortillas
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º Bryn köttfärsen. Tillsätt tacokrydda och 1 dl vatten. Låt vätskan koka in och tillsätt dessertosten.
    2. Lägg 1 tortilla på bakpappersklädd plåt, lägg på lite köttfärs. Fortsätt att varva tortilla och köttfärs. Översta lagret ska vara köttfärs.Toppa med riven ost.
    3. Gratinera tills osten fått fin färg, ca 20 minuter. Servera med gräddfil och grönsaker.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben