Varma mackor med sparris smalmat

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En fredag när man inte har ont om tid.

Ingredienser

  • 8 skivor formfranska
  • 4 tsk lättmargarin
  • 1 burk (500 g ) stångsparris
  • 4 dl skalade räkor
  • 1 dl fettfri majonnäs
  • 4 äggvitor
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Bred margarin på brödskivorna. Vispa äggvitorna till hårt skum och blanda försiktigt ner majonäsen. Smaksätt med salt och vitpeppar. Lägg sparris och räkor på brödet och täck med majonäsröran. Gratinera i ugn i 250 grader ca 10 minuter, tills de har fått fin färg. Servera med sallad.

    Liknande recept

    2.5
    35 min
    15
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben