Varma mackor på hönökaka

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Superbilligt, superenkelt och supergott!

Ingredienser

  • Hönökaka (4 halvor i ett paket)
  • 2 pkt bacon
  • 1 burk crème fraiche
  • Riven ost
  • Skivade tomater
  • Instruktioner

    1. Stek bacon med salt och peppar. Rör ner bacon tillsammans med crème fraichen och bred ut det på en halva hönökaka. Lägg en ny hönökaka ovanpå och någon skiva tomat och sedan riven ost.
    2. In i ugnen 200 grader i ca 15 min - till osten smällt. Tycker du det är svårt att steka bacon kan du änvända kavlis färdiga skinkost istället.
    3. Superenkelt och supergott!

    Liknande recept

    2.5
    35 min
    15
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben