Vattenmelon och tonfisk ceviche

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Fräscht och gott

Ingredienser

  • 300 g gulfenad tonfisk som varit fryst
  • 1 liten rödlök
  • 5 dl tärnad vattenmelon
  • 2 klyfta vitlök, riven
  • ½ slanggurka, skalad och urkärnad
  • 1 poblano chilifrukt
  • 30 myntablad
  • 4 lime frukter (juicen)
  • 2 apelsiner (juicen)
  • Instruktioner

    1. Tärna tonfisk och vatten melon i samma storlek, ca 2x2 cm. Hacka rödlök, vitlök, slanggurka och mynta blad grovt. Lägg allt i en skål och häll över juicen från 4 limefrukter och 2 apelsiner tillsammans med några nypor salt.
    2. Låt dra i 15 minuter i kylskåp, rör emellanåt.
    3. Servera med pommes frites eller som förrätt i en skålar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben