Serverar: 6 portioner
Tid: 50 minuter
Passar perfekt att göra en stor sats och ställa i kylen. Blir nästan bara bättre om den får stå och dra. Givetvis kan man även variera pastasalladen och ha i sånt man själv tycker är extra gott, varför inte lite grillad kyckling t ex?
Koka pastan lagom al dente (ca 8 minuter) med buljongtärningarna i 2 liter vatten. Häll av och låt svalna. Koka haricots verts och broccolin snabbt i lättsaltat vatten (alternativt värm dem i micron) och låt även dem svalna. Skölj burkbönorna i kallt vatten, skär morötterna i tunna stavar, strimla paprikan, skiva löken och tärna fetaosten. Vispa ihop vinäger, olja, oregano och tabasco i en liten skål. Blanda alla ingredienser noga i en stor bunke, salta och peppra efter smak och låt salladen stå i minst 30 minuter för att dra åt sig alla smaker.
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...
Jättegott!!