Vegetarisk pastasallad med quorn

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

En jättegod pastasallad som även köttätare brukar uppskatta... Om man inte äter ägg kan man byta ut Quorn-bitarna mot "bitar istället för kyckling"

Ingredienser

  • 2 pkt. quornbitar
  • Marinad
  • 1/2 dl soja
  • 1 dl rapsolja
  • 1 msk ajvar
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Ruccolasallad
  • 2 pkt körsbärstomater
  • 2 burkar fetaost i olja
  • Sugarsnaps
  • 1 pkt. vit fiberpasta
  • Olivolja med citron
  • Instruktioner

    1. Blanda marinaden och lägg i quornbitarna där över natten.
    2. Nästa dag steker man quornbitarna och kokar fiberpastan enligt anvisningarna på paketet. Låt kallna.
    3. Blanda ihop ruccolasallad, tomater, fetaost, (inte oljan) och sugarsnaps.
    4. Blanda i pastan och quornbitarna. Ringla en god olivolja med citron över. Servera gärna med ett gott bröd till.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    Ulla-Lena 1 augusti 2008

    Riktigt god, men för att få lite sting använd stark ajvar.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben