Vegetarisk thaiwok med ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

slängde ihop detta ikväll, blev så himla, himla gott! jag använde thaiwok till detta, men vilka wokgrönsaker som helst passar

Ingredienser

  • 1/2 påse quornbitar
  • 1/2 påse frysta wokgrönsaker
  • 4-5 tsk röd currypasta
  • Olja till stekning
  • 1 burk kokosmjölk
  • Ris, helst basmati
  • Instruktioner

    1. Stek wokgrönsakerna och quornbitarna tillsammans i en stor panna, helst wok, men det går bra med en vanlig också. Sätt samtidigt på riset så blir det klart samtidigt :)
    2. När grönsakerna och quornbitarna har blivit mjuka och lite brynta, häll på kokosmjölken och rör sist i currypastan. den är stark så börja smått och öka på varefter. Servera...

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben