Verrine med bär

Serverar: 4 portioner

Allas favorit som funkar lika bra som ett mellanmål, som ersättning för glass och som en lite elegantare dessert. Välj ingredienser efter tillfället.

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl lemoncurd eller orangecurd
  • 150 g hallon
  • 2 msk socker
  • 10 blad citronmeliss, hackade
  • Blå och röda bär
  • 6 söndersmulade småkakor, typ bondkakor
  • Instruktioner

    1. Använd 4 snygga glas på fot.
    2. Vispa grädden och rör ner curden. Mosa hallonen med sockret.
    3. Varva glasen med bär, curdgrädde, hallonmos, kaksmulor, bär, curdgrädde, hallonmos, kaksmulor, bär, curdgrädde och bär.
    4. Servera genast!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben