Vietnamesiska jordnötskakor

Serverar: 45 portioner

Tid: 30 minuter

Gottigt värre.

Ingredienser

  • 1 dl florsocker
  • 1 dl jordnötssmör
  • 120 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 180 grader
    2. Blanda socker, jordnötssmör och smör ordentligt i en skål. Tillsätt äggen och rör tills blandningen är smidig.
    3. Blanda mjölet och bakpulvret med varandra. Det går att byta dessa 2 mot 2 dl fint vetemjöl.
    4. Rulla små bollar och tryck ut dem med gaffel på plåten
    5. Grädda i ca 17 minuter eller tills kakorna har fått fin färg

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben