Vietnamesiska jordnötskakor
Serverar:
45 portioner
Tid:
30 minuter
Gottigt värre.
Ingredienser
1 dl florsocker
1 dl jordnötssmör
120 g smör
2 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader
Blanda socker, jordnötssmör och smör ordentligt i en skål. Tillsätt äggen och rör tills blandningen är smidig.
Blanda mjölet och bakpulvret med varandra. Det går att byta dessa 2 mot 2 dl fint vetemjöl.
Rulla små bollar och tryck ut dem med gaffel på plåten
Grädda i ca 17 minuter eller tills kakorna har fått fin färg
Liknande recept
Jordnötskakor
5
26
1
Jordnötskakor
4
30
2
Amerikanska jordnötskakor
4.6
15-30
8
Veganska jordnötskakor
Jordnötskakor
4
35
1
Jordnötskakor
5
40
1
Jordnötskakor
4
20-25
2
Jordnötskakor
30 min
Kryddiga vietnamesiska vårrullar
3
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!