Vilda järpar i panna

Serverar: 4 portioner

Variera köttfärsen – en modern variant på en klassiker.

Ingredienser

  • 500 g vilt- eller nötfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 ägg
  • 1/2 dl vatten
  • 1 msk Arla smör-&rapsolja
  • 310 g Arla köket viltpanna
  • 2 salladslökar, strimlade
  • Till servering
  • Kokt potatis till 4 portioner
  • Morötter
  • Broccoli
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med kryddor, ägg och vatten till en smidig smet. Forma 8-10 avlånga biffar och stek dem i smör-&rapsolja i en panna ca 5 min. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och låt koka ca 2 min. Strö över strimlad salladslök.
    2. Servera med potatis, morötter och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Kicki8 28 mars 2009

    För kraftig enbärssmak i mitt tycke, mildade av såsen något.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben