Viltpanna med lax

Serverar: 4 portioner

Överraska med lax i kombination med de klassiska viltkryddorna enbär och timjan.

Ingredienser

  • 400 g skinn- och benfri lax
  • 1 msk Arla smör-&rapsolja
  • 310 g Arla köket viltpanna
  • 1/2 dl hackad gräslök, att strö över
  • Till servering
  • Ris eller potatis till 4 portioner
  • Instruktioner

    1. Skär laxen i bitar, ca 2x2 cm. Stek dem i smör-&rapsolja i en panna 2-3 min. Tillsätt grädden och smakpastan, rör om och låt koka ca 2 min.
    2. Strö över gräslök och servera med ris eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    eliain 27 september 2011

    gammalt recept från arla där ingrediensen 310 g Arla köket viltpanna inte längre finns att få tag på!?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben